2020-02-18 274 瀏覽
每次來到元朗附近食完晚餐一定會留肚食B仔,不過有一間鋪搬遷左比較遠,所以去返返舊舖🕞輪後時間🕤超級好運唔洗排隊就有位🥢推介食品🥢1️⃣蒜蓉香辣雞翼尖濃濃嘅蒜蓉味再配搭辣椒🌶️真係「選」過不停,比起之前食開較得淡左,無甘辣,唔系好食得辣嘅朋友都可以一嘗滋味由於太好味又唔識飽一坐低就叫三碟,朋友唔夠喉重想打包多一碟返屋企2️⃣B仔涼粉拼西米露賣相震撼,水果都非常新鮮,鍾意食生果嘅朋友一定要試,再加埋花奶真系極品,不過份量有啲多,適合三五知己一齊食3️⃣芒果河粉呢個河粉都係必叫河粉好滑再配埋冰沙,絕!✨餐廳環境✨:光猛,比人一種好衛生舒適嘅感覺,由於太多捧場客,座位距離比較窄,有一點新貼身嘅感覺 🔆總結一下🔆:回頭率高,勝在多選擇,價錢又相宜,食物品質高,相聚好地方

🕞輪後時間🕤超級好運

2️⃣B仔涼粉拼西米露

芒果河粉

3️⃣芒果河粉
呢個河粉都係必叫
河粉好滑再配埋冰沙,絕!

B  仔涼粉加西米
芒果河粉