2018-08-25 145 瀏覽
夜晚搵地方食飯,就openrice下見呢間好似咩都有,緊係試下點知...過往食評ge海南雞,喇沙全無(只怪我無睇晒d食評),只有pizza,意粉,甜品,飲品除左飲品無影,就得以下menu選擇品多我個日叫左呢d芝味芒芒:餐廳有好大個位教點飲,心諗:係主打黎,應該好飲啦 點知...係無味,上面個層得dd 鹹味,下層就dd芒果味(唔甜個隻)墨魚仔粉紅忌廉蝴蝶粉突然少女心爆發,想要粉紅色...碟野黎,說好的粉紅色呢零粉紅...味道非常淡,除左dd黑椒粒+芝士,就無味全日早餐: 煙肉 =過鹹 , 炒蘑菇= 勁濃味 (但神奇地上面蝴蝶粉d菇=無味 ),其他= 無味雞蛋仔+棉花糖朱古力醬: 感覺係即整上台, 雞蛋仔內脆外軟,內裡唔算厚實棉花糖朱古力醬上黎好夠熱拿雞蛋仔搽上去夠邪惡,棉花糖都溶得幾快,朱古力少甜,加埋食到停唔到總結:下次淨食雞蛋仔*食晒成個dinner 都無咩人,所以如果真係想響荷里活搵地方傾計為首要,而食物質素為次要,相信都係一個幾好ge選擇。
夜晚搵地方食飯,就openrice下
見呢間好似咩都有,緊係試下

除左飲品無影,就得以下menu
menu  3
menu  4

選擇品多

我個日叫左呢d
芝味芒芒

芝味芒芒:餐廳有好大個位教點飲,心諗:係主打黎,應該好飲啦

墨魚仔配粉紅忌廉汁蝴蝶粉

墨魚仔粉紅忌廉蝴蝶粉
突然少女心爆發,想要粉紅色...碟野黎,說好的粉紅色呢
零粉紅...味道非常淡,除左dd黑椒粒+芝士,就無味

全日早餐

雞蛋仔+朱古力棉花糖醬