2022-09-29
燒雞翼🍢我最鍾意食🍖作為燒肉控嘅我,BBQ就最啱一班人一齊圍埋叉住燒,特別依家有啲涼意,最適合去郊外玩。入大尾督好方便,坐港鐵再轉小巴或者巴士就到,今次我地選擇嘅燒烤場面積好大,一入到去已經見到夾公仔機,而且佢哋仲有一個好大嘅士多,入面淨係飲品都要用兩個雪櫃裝 🍺 燒烤區分咗幾個區域,有日式,韓式,港式燒法,你想點燒都得。個人建議韓燒,因為場內太多嘢玩,一個人睇住個爐,其他小朋友同大人就可以陪小朋友出去玩😆逢星期六,日過嚟,燒烤場仲會準備巨型吹氣城堡,放電一流🥳順帶一提,食物同飲品係分開拎嘅,飲品可以去士多拎,食物可以去草地旁邊嘅櫃檯拎,而且仲有專人夾食物,方便又衛生。呢度嘅食物冇味精又好味,選擇種類多,肉類同蔬菜加埋超過40樣,啱晒唔同飲食喜好嘅人過嚟玩吓聚下。大美督嘉年華燒烤地址: 大埔汀角路17-29地段136-148號地下
大美督嘉年華燒烤
地址: 大埔汀角路17-29地段136-148號地下