2020-11-14
好耐無見班朋友,7/11諗住開開心心咁同幾個朋友出尖沙咀食飯。啲嘢食叫做中規中舉啦。間舖頭叫做分開兩part, 有入面同出面之分。聽店員講夜晚關舖時會將趟門關去。我哋坐將檯就係坐喺趟門最側邊,旁邊就係有個凹位,同小斜位(就係用嚟關趟門)。左邊係一檯2人檯(當時係無人坐)。因為朋友有帶幾歲大嘅小朋友去,雖然佢哋未到都諗住讓梳化位俾佢哋坐。我去到諗住企喺度將個背囊放喺對面張梳化,真係唔知側邊有個凹位,咁就隻脚叉咗落去仲拗柴,真係極之痛😫😩有個女店員立即過嚟問我要唔要冰敷脚,我話要佢立即攞咗俾我敷(證明有常識,同埋做得好好👍)跟住有個男店員就走過嚟傾計,都忘記講啲咩?只記得佢就話我阿媽啲 Auntie都係好容易拗柴之類說話。完全無問過我有無需要睇醫生🤔唔通怕影響店舖形象🤔轉頭就見到坐我對面個朋友呆咗望住後面嗰檯,之後問佢做咩🤔佢話有個男人好似我咁就啲跌到,不過好彩無事。相片可以睇到我這個星期幾痛苦咁行路,隻脚有幾腫,有幾瘀,仲要係1日比1日腫同瘀(係因為慢慢散出嚟)醫師話好傷,有排唔可以跑步,行山同埋行斜路。試想下一個跑手有段時間唔可以跑步嘅感受😫😫在此我唔係想投訴啲乜嘢,只係希望貴店能夠改
在此我唔係想投訴啲乜嘢,只係希望貴店能夠改一改善個裝修,唔好再令到有其他客人受傷,可以食得開開心心,又或者請各位食客睇到這編文字要小心🙏🙏