2021-10-11
我哋食咗個貴,仲難食過普通茶餐廳嘅沙爹牛肉麵。。 。超級無敵失望!入到去餐廳個裝修係幾型嘅,坐低望一望個餐牌,款式唔算多而且價錢偏貴,不過喺旺角貴租,d嘢食貴都好正常我哋分別叫咗個沙嗲什錦同沙嗲牛肉麵。雜錦有水魷,牛柏葉,豬皮。但黎到發現就係烚完d嘢撻pat醬上去,嗰三款野係完全冇味。。。然後個沙爹牛肉麵,個牛肉都仲可以接受,至少有味,口感食落算ok,但個湯底超級失望!都唔知係咪想我地試下枱上個4隻可以買番屋企嘅調味料,碗麵淡到爆!!明明沙嗲最重要係花生同埋香料嘅味!但入面係完全食唔到有沙嗲味!咁淡我咪落曬個4隻調味料,個蠔汁同come撈汁都叫有啲味,但蝦油同蒜油係超淡味!點加都食唔出有味。。。證明完全唔足料整啦。。。仲要$3x蚊支。。。超失望,78蚊個沙嗲牛麵,仲難食過我喺屋企煮個$4蚊出前一丁。。。真心無下次。。。
我哋分別叫咗個沙嗲什錦同沙嗲牛肉麵。