2010-11-15
隔左都有差唔多半個月,,腦海依然記得呢間舖超嚇人的「公司三文治」!!!!!果日又未到2點半,,,都接近下午茶時間咖na,,突然好想食公司三文治,本身諗住去美心既...但佢tea time係2點半.咁岩又見到呢間舖tea time係2點3,,又趕著上堂,見到佢張poster既公治幾靚,,都係$20..咪試下囉~點知..出事喇..一打開,,首先好多乾爭爭的麵包,,又大塊,,又燶燶地~其2,,我完全見唔到綠色的生菜!!!!!!!!!!幅圖係有咖其3,佢d餡唔係火腿,唔係雞肉!!!係煙肉加午餐肉囉!!!超級唔健康,,唯一好既都有蕃茄俾你既,,但唔多囉...相反午餐肉就多的是........個賣相超唔掂!!!!!!食左一舊都無食啦!!!果陣係太肚餓先食=.=最後忍無可忍,,跑去美心度買左個公司治,,,,,嘩~!!!差好遠囉唔該,,人地$22有薯條有杯野飲,,,呢度$20得一堆難食的野!!!!!!!!!too bad!以後都唔會再幫襯呢間野!!!!!!!!!!*****(((((((最重要係呢間野超級勁唔環保!!!!!!無論堂食同外賣,都係用發泡膠盒!)))))))*****
果日又未到2點半,,,都接近下午茶時間咖na,,
咁岩又見到呢間舖tea time係2點3,,又趕著上堂,
見到佢張poster既公治幾靚,,都係$20..咪試下囉~
點知..出事喇..
一打開,,首先好多乾爭爭的麵包,,又大塊,,又燶燶地~
最後忍無可忍,,跑去美心度買左個公司治,,,,,
嘩~!!!差好遠囉唔該,,
人地$22有薯條有杯野飲,,,
呢度$20得一堆難食的野!!!!!!!!!too bad!
以後都唔會再幫襯呢間野!!!!!!!!!!