2023-02-12
今日係網上見到呢間位於旺角豉油街FreshLane 嘅Chef’s Lab好似好方便, 又有多款菜色, 唔同餐廳比你選擇, 就等我試下先。Chef’s Lab係一間只做外賣, 不做堂食的「雲端廚房」, 在一個共享廚房內提供共享烘焙工作室, 醬料及熟食製做工作室。食客透過應用程式apps或者用QR code落單, 網上下單後,餐廳便會在廚房烹調菜式,再將餐點交付給香港不同的美食外賣平台, 又或者去到工作室的locker自取, 非常方便! 👍🏻👍🏻是日套餐 - $138是日套餐, 前菜有韓式醬燒五花肉配泡菜 / 奇亞籽烤煎吞拿魚柑橘沙律/黑松露野菌忌廉湯 / 意式番茄烤麵包 / 香濃蝦湯 / 烤煙燻蕃紅椒慢煮西班牙八爪魚 / 香蔥銀魚烤燒茄子比你選擇主菜有煎北海道帶子香辣扁意粉 / 松露野菌忌廉側汁扁意粉 / 牛油果睡蟹意大利飯/ 伊比利亞火腿卡邦尼意粉意 / 意式香草烤雞意大利飯我揀咗奇亞籽烤煎吞拿魚🐟柑橘🍊沙律🥗配煎北海道帶子香辣扁意粉🍝, 吞拿魚煎得好靚, 嫩粉紅色, 沙律菜同埋柑橘都好新鮮, 柑橘清甜, 配上意大利醋, 酸酸甜甜, 好開胃。煎北海道帶子香辣扁意粉🍝有三隻帶子, 每隻
是日套餐 - $138
煎北海道帶子香辣扁意粉🍝有三隻帶子, 每隻帶子都大大粒, 煎香之後更加美味, 配上香辣點意粉, 份量十足, 扁意粉非常彈牙, 啱好, 賣相好靚。
我仲叫咗多一份意式香草烤雞意大利飯🍛, 烤雞嫩滑, 烤的微微金黃色, 配上白汁嘅意大利飯好惹味。
你可以係大堂睇到你order個No.就攞得。全個過程等約15分鐘左右就可以完成。