2024-04-06 1124 瀏覽
排隊長龍店,因為今日晏就落大雨而唔使等,間野前身係一間叫貓頭鷹🦉既西餐廳,佢原用返前手既裝修,行型格時尚風格,同花甲粉真無9唔搭8😅入到去坐低,原來間野既叫法好似大家樂咁,又講多句,真係好唔襯個裝修😅好啦,我一個人食既,拎完野食返到黎個位都無埋,俾店內職員坐左黎食飯盒😅(其實我拎野食個到同我本身個位都係好近)好啦,講返主角,花甲粉,我叫左BB麻辣,芫荽蔥蒜要自己加,佢個膠盒已經冇晒芫荽🤷🏻‍♀️一直都無職員加返,仲衰過啲自助餐唔加龍蝦😅麻辣湯底好普通,唔知點解同附近嗰間漁師x既麻辣湯幾乎一樣味,都係麻到利都痺,無麻辣既香,花甲唔算多9隻左右,4隻唔開,叫無沙,但完全食完唔知好食在邊🤷🏻‍♀️食左不半就放棄,又一劣食
麻辣花甲粉