2023-09-19 862 瀏覽
同朋友食飯,梗係想坐耐啲慢慢傾慢慢食,上OP見到呢間有無限時火鍋,即刻book位試試,好彩有book,估唔到平日夜晚都幾full!我哋揀咗爵爺套餐,包左一款主菜同幾款美食。由於朋友不能食辣,主菜選了酸菜魚,火鍋湯底選了花膠美人湯。飲品醬料可自行調配,飲品推薦竹蔗茅根。先上頭盤,青瓜,雲耳,雞腳&鹽酥雞,4款都不錯,尤其是雞腳,夠酸好入味,鹽酥雞夠熱夠香脆。日本時令刺身,好驚豔,估唔到食火鍋都有咁好的刺身食。元貝大大粒,三文魚厚切主菜酸菜魚,都大大碟,湯底夠味但又不會太濃,魚片夠爽滑,配料有番薯粉,萵苣,蓮藕,每款都入味,我哋清晒。花膠美人湯,花膠有睇頭,湯頭清澈。套豪華海鮮盤,每款海鮮好新鮮好食,推介廣島蠔及沙白,我哋encore咗好多次!火鍋配料推介頂級手切牛肉,肉質滑肉味濃道滘豬肉丸,食落好有肉汁,並非普通貨式。墨魚手打丸,蝦丸手打丸,真材實料夠彈牙。今餐可以慢慢食咁多海鮮,大家都好滿足,下次再約!

飲品醬料可自行調配,飲品推薦竹蔗茅根。

花膠美人湯,花膠有睇頭,湯頭清澈。

火鍋配料推介頂級手切牛肉,肉質滑肉味濃

道滘豬肉丸,食落好有肉汁,並非普通貨式。

墨魚手打丸,蝦丸手打丸,真材實料夠彈牙。

今餐可以慢慢食咁多海鮮,大家都好滿足,下次再約!
  • 花膠美人鍋
  • 海鮮大拼盤