餐廳: Puppuccino
資訊:

2023-03-25 69 瀏覽
將軍澳海傍又有高質餐廳忙左成個星期,星期五夜晚就chill一chill來試食呢間寵物友好餐廳,入到去已經見到好多可愛嘅狗仔,可以同寵物一齊享受美食,裝修都好有型,好cozy巨型豬鞍排配紅菜頭牛油果莎莎炸豬鞍扒肉質柔軟多汁,肥瘦相間,紅菜頭牛油果莎莎就比較清爽,兩樣嘢好match,口感好豐富。黑胡椒海鹽烤雞,雞皮烤到好香脆可口,肉質鮮嫩多汁,加上適量的黑胡椒和海鹽,仲有好多醬料可以揀(可以揀2-3款),我地揀左招牌蒜蓉牛油汁,西班牙燒紅椒醬,同英式燒汁。烤雞本身就冇太濃嘅調味,配埋唔同醬料就有唔同風味👍👍👍印象最深刻嘅就一定原隻龍蝦尾明太子三文魚籽意粉。龍蝦尾肉質鮮嫩多汁,明太子醬汁味道非常濃郁,三文魚籽增添左啲鮮活感,絕對係這家餐廳的招牌菜,值得一試!🦞嘢飲我地就揀左mojito同fruit crush,fruit crush有西柚味,非常清爽🥤總之自己有養寵物或者鐘意狗仔嘅人絕對值得去試下!餐廳嘅食物都令人驚喜。聽講餐廳下層仲有一個毛孩天地,下次會帶埋我隻貓貓去試下!
將軍澳海傍又有高質餐廳

巨型豬鞍排配紅菜頭牛油果莎莎