2013-10-20 1301 瀏覽
剛巧在附近工作,係門口見到set lunch$6x~$7x有前菜,主菜同飲品,都好似幾抵,所以就同同事一齊去食啦。我地十二點去到,都已經坐滿左一半人。侍應安排我地坐近窗卡位,淨係望住個海景都抵。我地兩人點了一個set lunch再加一小食同甜品。小食香辣雞翼其實就無乜特別,普通炸雞翼,特別在唔辣。香辣就是旁邊的泰式辣醬主菜蕃茄海鮮扁麵海鮮有青口,蜆肉,墨魚,蝦。添加小食Ribs有4小件,醬汁酸酸甜甜很開胃。本來我地係要蝦薯餅,不過無晒。我地差不多食完主菜同小食都未來,詢問侍應才知道原來無,落單個侍應忘了跟我地講。結果這道菜後加,好遲先上菜。話說set lunch+$20有是日甜品。我地問左係芒果布甸...唔...無咩特別...正當拒絕之際...侍應推介$38有心太軟。wow~~我同同事立即雙眼發光當然點了一客啦。果然無令我地失望。軟心朱古力漿不太甜,比較杰,而且蛋糕好薄,相對就好多朱古力漿~~配上朱古力雪糕,當中仲有d大大粒nuts,好味~不過溶得好快,可能個蛋糕太熱~

我地兩人點了一個set lunch再加一小食同甜品
小食
香辣雞翼
香辣炸雞翼
主菜
蕃茄海鮮扁麵
海鮮有青口,蜆肉,墨魚,蝦。
蕃茄海鮮意粉
添加小食