開會overrun ,午餐求其食,放工即刻同同事去食個放題打邊爐 🍲揀咗堅尼地城B出口隔離2分鐘就到小鍋霸任飲任食,果然牛靚、豚靚、海鮮靚🦞菜式選擇仲好多,坐得好舒服😌店員服務仲好稱心添價錢3款,主要糸牛部位不同,選了美國prime grade牛肩胛肉 及 西班牙冇激素豬肉片😍😍湯底選擇有10幾款,梗有一款啱你🥳🥳睇得出店家好用心,全部湯底都係用心熬製,有別於平時放題QR code點餐菜式選擇一目了然仲有試一海鮮新鮮大蝦帶子等等,講真係算難得仲有好多自家製餃子 丸類美國🇺🇸Prime grade牛肩胛肉果然名不虛傳,牛味非常濃郁,唔會太薄,口感非常好,肥瘦相間食落口牛味濃之餘仲非常軟😌😌西班牙冇激素豬肉片 果然品種就是不一樣好有豬肉香少少肥,非常易咬不斷encore海鮮大蜆亦非常厚肉,鮮甜脹卜卜鮮蝦大size ,無限添加,蝦肉爽脆鮮甜,配上佢哋之間製辣椒醬真係更加惹味、提鮮其他配菜可選應有盡有八吋長大蟹柳、手打牛丸芝士牛丸亦都值得推介👍👍最後每人一杯雪糕Häagen-Dazs係我最愛🥳🥳買單$298 +1真係一早回本啦🤩🤩下次再過嚟試吓牛小排套餐先😏😏
揀咗堅尼地城B出口隔離2分鐘就到
小鍋霸任飲任食,果然牛靚、豚靚、海鮮靚🦞
菜式選擇仲好多,坐得好舒服😌店員服務仲好稱心添

仲有好多自家製餃子 丸類

西班牙冇激素豬肉片 果然品種就是不一樣
好有豬肉香少少肥,非常易咬
不斷encore

海鮮大蜆亦非常厚肉,鮮甜脹卜卜

其他配菜可選應有盡有
八吋長大蟹柳、手打牛丸芝士牛丸亦都值得推介👍👍

最後每人一杯雪糕Häagen-Dazs係我最愛🥳🥳

買單$298 +1真係一早回本啦🤩🤩