2024-05-10 21 瀏覽
每逢星期日,都搵家附近的餐廳搵好嘢食。#長沙灣 有間波希米亞風嘅餐廳,環境好正!餐廳有兩層,主要打卡位喺地下,六點幾嚟到都坐滿,仲有幾枱慶祝生日。芝士火鍋🫕香港有芝士火鍋供應嘅餐廳唔多,見到今次有秋冬推介,就叫咗嚟試吓!火鍋內的芝士融化得恰到好處,濃郁的奶酪香氣配合海鮮和蔬菜,每一口都充滿了濃郁的芝士風味。蟹肉意粉🍝新鮮的蟹肉為主要成分,配上鮮嫩的意大利麵條和濃郁的蟹肉醬汁。每一口都充滿了海鮮的鮮甜味道,醬汁的濃稠度剛剛好,這個意粉很特別很好味。開心果疏乎厘pancake 疏乎厘pancake喺依度嘅招牌菜!這款甜點給了我一個美味的驚喜。蓬鬆的疏乎厘pancake上灑滿了香脆的開心果,每一口都帶來豐富的口感。它的外觀也非常迷人,睇見就覺得好豐富。📍Boholic長沙灣福華街561號君凱豪庭地舖及1樓

芝士火鍋🫕

蟹肉意粉🍝