2021-05-31
1981 瀏覽
尋日難得有假放,就嚟到荃灣呢邊行街~約咗個friend食lunch,揀咗呢間Cafe🥰佢嘅lunch set幾正👍🏻$98就有一個lunch,配埋嘢飲或者蛋糕🍰而且冇加一❗️Salad一個lunch set可以揀兩種唔同嘅沙律🥗我哋叫咗兩個lunch set,夾埋四種沙律~揀咗鷹嘴豆同埋水果沙律等等~有好多鷹嘴豆粒粒,食落幾好味😋水果有火龍果,蜜瓜~仲有好多沙律菜😙全日早餐$98好豐富嘅全日早餐🥰有炒蛋,腸仔,煙肉,沙律菜等等~我哋都好鍾意黑松露炒蛋🥚有好香嘅黑松露味😍腸仔大大條,好香口☺️Coconut latte $25第一次試椰子味咖啡☕️有香濃嘅椰子味🥥好適合椰子愛好者💕咖啡味同樣好濃郁🥰松露醬意大利雲吞$98好creamy嘅意大利雲吞😙而且有好多黑松露醬汁😍意大利雲吞好爽口☺️個皮好滑😚夾埋黑松露醬汁,食得好滋味😋開心果櫻桃慕絲$25好大件嘅Mousse cake🍰 第一次食開心果味嘅蛋糕~中間仲有好香嘅杏仁味☺️食落覺得好軟滑🥰仲有開心果仁添,幾正👍🏻
Salad
全日早餐$98