餐廳: Twinkle Baker Decor (PopCorn 1)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2020-08-06 123 瀏覽
召喚所有獨角獸控🦄️相信大家對Twinkle依間蛋糕店唔陌生🍰因為佢都真係有幾多間分店🤣佢嘅蛋糕款式都好靚靚 岩哂我依啲港女今次我嘅獨角獸控閨密生日 就買咗依個蛋糕🎂-🦄️ 夢幻獨角獸 $788翻糖蛋糕通常俾人嘅感覺都係得個靚字但依個蛋糕都幾令我surprise!!因為佢唔似出面嗰啲翻糖蛋糕咁甜到漏入面係士多啤梨味牛油蛋糕🍓有四個layer 中間夾著類似朱古力脆片口感豐富😝-我今次買依個係預設款嘅翻糖蛋糕其實佢仲有自訂款式可以自己配搭翻糖公仔同餅底😆例如可以配海綿蛋糕 慕絲 等等想買靚靚又好味嘅蛋糕 真係推介大家試下twinkle🤪P.s. 製作需時 記著10日前預訂啊😝
召喚所有獨角獸控🦄️
相信大家對Twinkle依間蛋糕店唔陌生🍰
因為佢都真係有幾多間分店🤣
佢嘅蛋糕款式都好靚靚 岩哂我依啲港女
今次我嘅獨角獸控閨密生日 就買咗依個蛋糕🎂
🦄️ 夢幻獨角獸 $788
翻糖蛋糕通常俾人嘅感覺都係得個靚字
但依個蛋糕都幾令我surprise!!
因為佢唔似出面嗰啲翻糖蛋糕咁甜到漏
入面係士多啤梨味牛油蛋糕🍓