2025-01-27 0 瀏覽
今日我嚟到尖沙咀K11 Musea嘅Soulgood Bakery,真係被佢哋嘅蛋糕吸引到!😍 店內環境好靚,設計簡約而時尚,非常適合打卡📸。我一入到去,就被櫃檯上色彩繽紛嘅蛋糕吸引住,尤其係佢哋嘅巴斯克芝士蛋糕🍰,賣相超正,忍唔住就買咗一塊。我試咗佢哋嘅芋泥芝士蛋糕,外觀真係好靚,層次分明,表面有一層焦糖,咬落去時,香濃嘅芝士味伴隨著柔滑的芋泥,口感令人驚喜!🥰 除此之外,我仲試咗佢哋嘅低糖巴斯克芝士蛋糕,味道相對清新,完全唔會覺得膩,適合喜歡輕鬆甜品嘅朋友!🍮 店員服務態度非常好,樂於介紹各式蛋糕,讓我選擇的時候感到好開心😊。整體而言,Soulgood Bakery真係一個唔錯嘅選擇如果你係甜品控,真係唔好錯過呢間店呀!🧁💖下次我一定會再試其他口味,期待再嚟打卡!🤩

下次我一定會再試其他口味,期待再嚟打卡!🤩