2022-06-25 321 瀏覽
小妹呢排瘋狂去迪迪尼…今次又去另一餐廳🍴試食吓🤗 呢間餐廳位於大街,菜式加入獨特Coca-Cola®特色元素🔥但呢度冇港式可口可樂雞翼/可樂骨,而係其他食物,加上以迪士尼樂園餐飲價錢算得上合理。餐廳環境佈置以維多利亞式風格為主,陳列一系列經典Coca-Cola的仿製珍藏✨主食:🫕南瓜湯配蟹鉗香濃滑南瓜味道非常香濃,且有隻足料蟹鉗🦀湯上更有塊長多士+Duffy凍朱古力🍫冷熱配搭正🥳🍝香煎帶子大蝦闊條麵配蟹籽本菇香茅汁 帶子口感不錯且鮮甜,大蝦彈牙爽口,闊條麵口感不錯,唔會覺得太硬/太淋,小妹最欣賞係個汁,非常出色,感覺清新,好creamy😋惟一份量唔多~甜品:🐻🧇Duffy and Friend窩夫配雜錦草莓及雲尼拿雪糕與普通窩夫味道一樣,但呢個窩夫係即叫即便,做到熱既感覺,配埋凍冰冰雪糕🍦,冷熱交替好正😍😍😍 潮聖打卡絕對一流🐒🥭🥤特色飲品:烏龍芒芒茶Cookie Ann's Mango Lagoon 芒果同茶味都濃🥭口感不錯,重點係打卡好靚😚呢間餐廳環境好舒適又有職員serve😚 最正係食物都以迪士尼🏰卡通人物Duffy 🐻造型,可愛之餘,仲打卡📸絕對值得一試😆特別一提係可以對住城堡

主食:
🫕南瓜湯配蟹鉗香濃滑

🍝香煎帶子大蝦闊條麵配蟹籽本菇香茅汁

甜品

🥭🥤特色飲品:烏龍芒芒茶

呢間餐廳環境好舒適又有職員serve😚 最正係食物都以迪士尼🏰卡通人物Duffy 🐻造型,可愛之餘,仲打卡📸絕對值得一試😆特別一提係可以對住城堡食飯😍 用餐體驗算唔錯🥰小妹提提呢度嘅冷氣超級凍🥶 嚟呢度食嘅話記得着返件褸啦🤗

💥因疫情限坐餐廳入坐前可以用系統訂位,一路玩一路等,當差唔多有位就會有訊息通知你入坐,非常方便😍👍🏻