2016-12-27 1853 瀏覽
Taaalaa 哩個就系成個tea set,佢地個主題系間屋會冒煙,所以我地ready好ge時候服務員會幫我地放乾冰系最頂個層,咁就會冒煙 但系咁第一層ge burger 仔就變得無咁熱了第一層打開:) burger正如我說,涼ge,因為涼,塊肉都有小小硬了。 我本身中意食個心d肉熱辣辣burger,所以我唔太喜歡。 其他個甜點還可以,望落同食落差唔多第二層打開:) 個錄色ge聖誕樹系塊oreo餅乾上面幾好食 意外地中意 佢有好濃ge奶味同抹茶味,軟軟地,好中意咁濃ge green tea味 不過,可能我地食得慢,塊orea餅已被索到開始林了,哈哈。 其如ge都係,望落同食落差唔多Sorry第三層無影,不過最底系個scone呢ge,我個人認為有d乾,味道一般。 整體算唔錯,因為成個set其實幾細心同好美觀,服務員都幾nice:)送上環境圖片:)
Afternoon tea set
但系咁第一層ge burger 仔就變得無咁熱了
Tea set 第一層
Tea set 第二層
第二層打開:) 個錄色ge聖誕樹系塊oreo餅乾上面幾好食
意外地中意

送上環境圖片:)
Earl grey tea
即磨咖啡