2018-11-11 191 瀏覽
同家人去女人街行街, 諗住旺角呢一般嚟講啲餐廳都唔錯, 隨手揀咗一間食越南菜嘅越興園入去試下。一入到去見到佢話慶祝唔知 30 定 50週年, 咁我諗慶祝得 30 或者 50 週年,啲嘢食差極都有個譜架, 咁我揀咗咖哩牛腩飯,點知個咖哩牛腩飯相信係我呢十年最唔好食嘅咖哩牛腩飯囉 ! 完全冇咖哩味,有少少隔夜餸既味道囉 ,咖哩牛腩飯都唔係高科技嘅產品,一般快餐店茶餐廳都會做得唔錯嘅,所以今次真係有驚嚇冇驚喜囉 。價錢係幾平, 碟頭亦好大, 不過重點係唔好食囉! 真係好少食到冇咖哩味嘅咖哩牛腩飯 😖 通常食咖哩牛腩飯,大家都會盡量將啲汁加落啲飯度,越加越好食,越想食多啲; 不過喺呢一間餐廳,愈加啲汁落啲飯度,個飯就越唔好食。不過值得一提,啲員工嘅服務係唔錯嘅。不過餐廳唔可以淨係靠服務 ,一間餐廳最重要嘅係食品。 重點就係冇上網睇一睇意見, 原來一直都係劣評如潮 ,我純粹係未做好調研工作啫😅

2018-11-10