2010-12-19 35 瀏覽
未食前見到坐無虛席,而且價錢唔平,所以都好大期望張相係食完先影既,因為平身都無諗住上黎打食評只不過食落先發現太差,真係認唔住要上黎宣洩一下一行7 人,叫左6個小菜諗住食到一半唔夠先再叫1,脆皮豆腐---如圖中所見,無人問津,實在太難食,個皮又油又厚,厚到好似食緊麵包咁,入面舊豆腐唔滑,又無豆味,真係好難食,個豆腐無應要點個西檸汁食,但我地個個都覺得黠完仲難食,2,蠔餅---個名叫蠔「餅」,但根本就唔係一塊餅,而係一舊舊既炸粉+蠔,口感都唔似一般既蠔飯,仲連應有既蛋香都無,(心水清既朋友可以見到有一舊食淨既蠔餅擺左係碟豆腐到)3,啫啫雞煲---個汁無乜味,零鑊氣,其中一個朋友食食下話個煲入面有魚,但原來唔係魚,係其中一件雞,咁大家可以想像下佢d雞有幾唔入味同d肉質係有幾差,最重要既係個汁都開得好差好差,我未試過食啫啫雞煲食到有一舊一舊生粉團係入面,唉4,蝦干粉絲娃娃菜煲---上湯烚娃娃菜,無可能會難食,即係全晚最好食5,魷魚蒸粉絲---好多好多蒜,所以未必個個受到果陣蒜味,我比較唔好彩,食粉絲果陣食到一大口未溶既鹽6,炸大腸---即係相入面果大碟花生,呢個幾好味,唔會炸得太乾,一行7人一
未食前見到坐無虛席,而且價錢唔平,所以都好大期望

張相係食完先影既,因為平身都無諗住上黎打食評
只不過食落先發現太差,真係認唔住要上黎宣洩一下
一行7 人,叫左6個小菜諗住食到一半唔夠先再叫

一行7人一到食一到鬧,一到話好難食好難食
根本樣樣野都整得好求其,自己買野返屋企煮仲好味過佢
上到黎見到咁多笑樣都覺得好不可思義

埋單$4xx,但大家都食得唔開心囉,即刻過大圍食糖水自我補償