2009-02-16 9 瀏覽
今日一家大細同朋友慶祝生日, 準時 7p.m.上到去, 個格局好似上樓私房菜咁, 幾骨子, 坐都坐得幾舒服, 一早講明會有bb, 所以都安排左一個角落位, 只係問拎 bb椅就冇, 全場只得兩張, 所以要抱住阿仔食5個人叫左以下食物:松子魚: 味道都唔錯, 個汁都唔會太杰, 賣相都幾令, 不過好似魚頭好大, 冇咩似咁肉碎炒四季豆: 不過不失, 我諗呢d大路菜都唔會咁易出事九王xx羹: 味道幾好, 起初我仲擔心好大陣九王味, 但又ok, 易入口炸銀絲卷: 幾鬆軟, 脆得來又唔會太熱氣紅油炒手: 一d 都唔辣, 一般啦蒸小籠包: 皮都算係薄, 都幾多汁, 同埋夠熱, 但味道都係好一般加水都算快, 服務都幾好, 幫我地影相都冇話黑口黑面, 仲好好笑容tim, 食過中環果間, 原來TST呢間都ok, 價錢又公道, 日後想一班人坐埋一齊食餐好既又坐得舒服, 真係可以諗諗呢度食左咁多野, 埋單 $7xx, ok啦...

5個人叫左以下食物:

肉碎炒四季豆: 不過不失, 我諗呢d大路菜都唔會咁易出事

炸銀絲卷: 幾鬆軟, 脆得來又唔會太熱氣

紅油炒手: 一d 都唔辣, 一般啦

食左咁多野, 埋單 $7xx, ok啦...