2021-08-29 988 瀏覽
好耐都冇踏足鯉魚門,今日專程同妹妹到鯉魚門食海鮮😋 在「開飯」見到威龍海鮮酒家嘅食評唔錯,於是就去試吓。果然冇推介錯,真心好味😋又夠新鮮👍🏻幫襯隔籬蘇記買海鮮,老闆幫我哋預嘅份量啱啱好,要唔係得老闆幫忙,我哋一定眼濶肚窄😝老闆仲送一碟花甲(豉椒炒)🥰每一度海鮮都煮得啱啱夠時間,好鮮嫩美味😋😋😋而且每一度海鮮,都係當我哋啱啱食完第一度,就接住上第二度,而且每一度海鮮都係啱啱煮好👍🏻👍🏻👍🏻食海鮮就係要鮮😋😋😋連埋花甲,我哋一共叫咗6樣海鮮,同一碟炒麵,埋單都唔洗1200蚊,加上服務態度一流,真心值得推介👍🏻👍🏻👍🏻今晚食得開心又滿足,讚👍🏻今晚食咗:白灼蝦😋😋😋😋😋清蒸奄仔蟹😋😋😋😋😋蒜蓉扇貝😋😋😋😋😋鮑魚😋😋😋😋😋灼墨魚(配豉油熟油)😋😋😋😋豉椒炒花甲😋😋😋😋😋豉油王炒麵😋😋😋😊😊(唔好意思,冇影相,因為實在太好味,一上枱就清碟)🤣🤣🤣

今晚食咗:
白灼蝦😋😋😋😋😋
清蒸奄仔蟹😋😋😋😋😋
蒜蓉扇貝😋😋😋😋😋
鮑魚😋😋😋😋😋
灼墨魚(配豉油熟油)😋😋😋😋
豉椒炒花甲😋😋😋😋😋
豉油王炒麵😋😋😋😊😊

(唔好意思,冇影相,因為實在太好味,一上枱就清碟)🤣🤣🤣
2021-08-29
  • 鮑魚