2020-10-26 4767 瀏覽
小店位於觀塘工業大廈,好受歡迎長期ꜰᴜʟʟ ʙᴏᴏᴋɪɴɢ架,所以想試既朋友仔記得打電話預約左先☎️♡ 焦糖香蕉•雪糕•法式多士 ♡$82 賣相100分📸 味道100分👅 諗起呢個法式多士又開始流口水了‼️ლ(´ڡ`ლ)ノ金黃色既法式多士蓬鬆軟綿,可以聞到非常濃郁既蛋香味‼️口感好滑好似食緊雞蛋布甸咁ᴄʀᴇᴀᴍʏ,同微脆既外皮形成對比,雙重口感美味ᴅᴏᴜʙʟᴇ ᴜᴘ😚即叫即整既多士配上雪糕🍦吾洗形容都可以想像到係幾咁正‼️٩(♡ε♡ )۶ 焦糖香蕉表面香脆又甜甜地,ʏᴜᴍᴍ👅$188 慢煮伊比利亞黑毛豬•西柚🥩 黑毛豬脾仔大大隻,一切開就見到粉嫩既顏色,肉質好滑嫩😋 脾仔既邊邊位連住少少脂肪,一齊咀嚼之下啲油脂係口中慢慢融化🤤 非常之邪惡但又停吾到口👅 配埋調製既西柚醬汁,酸酸地食落無咁漏可以減低油膩感‼️好好味非常推介‼️$78 啡常朱古力咖啡☕ 首先可以飲一啖細細杯既espresso,店員介紹之下知道係泰國咖啡豆,味道對於我黎講偏酸😆 之後可以品嚐飲品中既朱古力雪糕,再將espresso倒入杯中攪勻,細味之下果然係好濃郁既朱古力咖啡☕ 就算啲冰融左味道依仍好夠😋 呢杯飲品仲附送2小塊朱古力,飲

♡ 焦糖香蕉•雪糕•法式多士 ♡

$78 啡常朱古力咖啡☕ 首先可以飲一啖細細杯既espresso,店員介紹之下知道係泰國咖啡豆,味道對於我黎講偏酸😆 之後可以品嚐飲品中既朱古力雪糕,再將espresso倒入杯中攪勻,細味之下果然係好濃郁既朱古力咖啡☕ 就算啲冰融左味道依仍好夠😋 呢杯飲品仲附送2小塊朱古力,飲一啖朱古力咖啡食一啖朱古力,整體味道又提升左變得更加濃厚‼️

• 焦糖香蕉雪糕法式多士
  • 慢煮黑毛豬