尖沙咀真係特別多好野食~    係其他地方   好少食到係真心正  令我好滿意嘅西餐~ 今日同男朋友拍拖仔又想搵西餐~  就黎左呢間~    真心好食~   等我講左咩先=0=  超飽超級撐肚皮!!!!!2個人食左  前菜 有湯 麵包~ 然後開黎囉!pizza  la    5分!!! 超級好食   足料  簿批易入口   芝士超好味 *(真心好食過所有pizza  X  X X  公司) 呢個好似係叫  Portobello Mushroom   小妹才疏學淺呀~  唔太識點解呀 ><~  黎到仲搔晒頭   (心諗: 唔係磨菇咩)?? 我比4分~   好好食~ 但唔算出眾  份量一般    有小小沙~ 呢個係  Blue Mussels   龍蝦就真係到到都好食~   好食已經係基本~ 但佢+上芝士  再焗一焗   配埋蝦膏~  what a wonderful thingss!!!!  5分 爆分!!  好好食呀我真係食到唔夠喉呀 ><  最尾甜品  我覺得普通野~ 有點覺得太甜~  OK啦  不過不失~    平址310$/1位   係咁上下啦~

2個人食左  前菜 有湯 麵包~ 然後開黎囉!
我真係食到唔夠喉呀 ><
平址310$/1位   係咁上下啦~

真係好飽 好好食!!  不過為左唔想太肥~  一個月/2個月一次差唔多   HAHA 細食嘅朋友 千萬要小心啦~
2019-04-28
  • Blue Mussels