今晚去食bookmark左好耐的餐廳,一去到職員就好好咁遞上熱茶同埋兩款前菜,個醃白蘿蔔原來係自家製,酸酸地好開胃。青Cocktail $98由Vodka,Pineapple,Greenapple,仲有Wasabi溝成,入口甜甜的,到最尾會有wasabi少少辣辣地的感覺,好特別嘅一款cocktail。雞皮薯片 $68有四大片,熱辣辣又脆卜卜,上面有啲辣粉,雖然好邪惡,但又真係好好食,食起上黎會好想配杯酒🤣🤣呢個好推介。腐乳松阪豬串兩串 $88原來呢個係用日本松阪豬頸後的肉,用腐乳醃咗幾個鐘再燒,個腐乳味好出同入味。大蔥雞肉串兩串 $58用上雞髀肉,好爽口彈牙,又入味,最重要佢係用料新鮮,啲肉冇雪味。牛舌味噌煮 $88呢個係好巧功夫花時間的菜式,先慢煮再用味噌烹調,去皮都要一個鐘,真係好有心機的料理。牛舌有四塊,啲肉好淋。糖心蛋煙鴨胸鴨湯拉麵 $88個鴨胸好surprise,好淋,拉麵湯頭好濃郁,最重要佢佢糖心蛋係堅流心。最後送左個甜品花生酥俾我哋,佢個口感好似杏仁餅,但好重花生味。食完覺得呢間餐廳好用心咁烹調每一樣食物,絕不馬虎,而且職員嘅服務非常貼心,會介紹每一款食物。👍👍👍👍👍

青Cocktail $98

雞皮薯片 $68