2017-08-28 1530 瀏覽
去西環探朋友,見天都黑順便食埋飯先走。唔想又食連鎖店,朋友介紹左間特色小店。店面唔係好大,不過因為已經夜所以無咩人,店舖以自助形式,點完埋位坐等叫number。套餐有不同配搭,特色係肉夾饃當然要一試!我叫左孜然牛肉夾饃,朋友就點左金牌夾饃,孜然牛肉幾野味,如果可以熱返少少同埋碎返少少應該會加返10分,夾饃亦凍到有d硬,整體其實味道係唔錯的;我都偷食左朋友既肉夾饃,叫左金牌黎講就有d失望了,豬肉又係太大舊,味道比較普通,我以為會有特別醬汁可惜無我地都後悔叫左一樣既涼皮,無得試下其他好唔好食,不過涼皮的確好食,非常彈牙,青瓜同雞都切成幼絲,增加左口感,辣油唔止得個辣字,味道很好,本來以為唔夠飽,原來成個餐加埋汽水真係岩岩好,如果下次有機會,要再黎西環搵下特別小店試下😜

麻辣雞絲涼皮
孜然牛肉夾饃