今日好開心同大班朋友試咗新嘢,估唔到荃灣西站附近一間荃灣廣場裏面有咁高質素的泰國菜,真係好好食,好有驚喜,而且佢哋嘅款式豐富,食物質素好高,樣樣都好好食,賣相吸引,而且呢度嘅飲品同甜品都係頂呱呱,賣相吸引之餘,仲好大碟,同朋友一齊分享真係啱啱好啊,我嚟呢度一定要推介佢哋嘅玫瑰金摩天輪泰國小食,真係好靚好有心思,首先佢哋店內採用大量嘅木質同埋綠色植物佈置,營造一個好舒服嘅泰國風情,加上兩邊都大玻璃窗,可以睇到出面嘅景色真係好靚呀,而且小食拼盤吸引賣相好靚,好啱嘅打卡,包括25分小食,包括香茅雞中翼,蝦春卷,仲有斑斕草包雞,可以食晒咁多份食物真係很好啊,小朋友食到一定愛不釋手,仲有佢哋嘅榴槤酥球,都係炸到脆波波,斑斕香草包雞好似隻糭,入邊都係雞肉鮮嫩好特別