餐廳: Fleur (南豐紗廠)
資訊:

2021-02-18 222 瀏覽
其實南豐紗廠餐廳選擇唔係太多,而且假日都需要排長龍。但見到FLEUR環境開放, 每個客人點既餐都擺得好精緻,決定要排隊都要試試佢! (利申: 我係好怕要排隊)排隊過程都算快啵, 我同朋友2點左右去到, 都係等左大約15分鐘左右.我地點左MEAT LOVER ($118) 同 AVO LOVER ($128)前者就係鹿兒島豬扒竹炭麵包; 豬扒係厚厚厚厚切! 份量比較岩兩個女仔share, 雖然味道唔錯, 但食哂全份我覺得會比較膩。 而Avo lover 就顧名思義牛油果愛好者我諗唔中意牛油果既朋友就最好唔好試賣相唔駛講, 好colourful好精緻,由於岩岩食完好多肉既關係, 食牛油果好似清一清果種好油既感覺可以話係恰到好處~最後飲埋會靚靚水果冰茶, 唔太甜, 唔錯唔錯!值得一讚係餐廳既服務. 雖然人流好多, 侍應先生/小姐都比較忙但佢地服務都仍然好快有回應, 好nice!總括來講今次係個好既體驗, 會再encore
其實南豐紗廠餐廳選擇唔係太多,
而且假日都需要排長龍。
但見到FLEUR環境開放, 每個客人點既餐都擺得好精緻,
決定要排隊都要試試佢! (利申: 我係好怕要排隊)

前者就係鹿兒島豬扒竹炭麵包;

而Avo lover 就顧名思義牛油果愛好者
我諗唔中意牛油果既朋友就最好唔好試

賣相唔駛講, 好colourful好精緻,
可以話係恰到好處~
最後飲埋會靚靚水果冰茶, 唔太甜, 唔錯唔錯!

但佢地服務都仍然好快有回應, 好nice!
總括來講今次係個好既體驗, 會再encore