2023-06-06
由韓國夫及香港妻開同煮理既韓國🇰🇷小店,嘢食個人覺得好多款都好啱口味,舖頭唔大,座位都唔多!但嘢食款式就好多!坐低無耐就會上左兩個小食 泡菜及醃蘿蔔,呢度醃蘿蔔我覺得好好食,好解油膩又唔會太酸!今次試左個推介 涼拌豬手(配蕎麥麵)$170 初時都覺得好似貴左啲,不過上菜後發現好大碟,豬手份量都好足,仲有海蜇、同兩款沙律菜及兩款涼拌菜,滿滿一碟,嘢食本身淡味所以另外跟住上既有一碗秘製醬汁,可以點住食或拌嚟食!香蔥炸雞(半隻)$78即叫即炸,香脆多汁,仲有陣陣香蔥味,好夾好食😋唔知係唔係香蔥定汁既原因食到有少少辣味,更加好味!炸醬麵 $60睇韓劇成日都見到佢哋食炸醬麵,一直都好好奇真係咁好食,但之前係其他地方試過唔太啱口味!咁次就決定俾多次機會,出奇覺得好食,唔知算唔正宗呢,但就好啱我口味啦!配菜中有一舊舊既原來係薯仔,好入味好正👍🏻呢度下午5點後係會有 10%服務費要留意吓!
呢度下午5點後係會有 10%服務費要留意吓!