Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)

餐廳: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
陪朋友去佐兆萬買嘢,店主介紹佐我哋去樓上一間韓國菜話午市有優惠,5點前埋單就全單七折,而且環境好舒服!🧄🍗黃金蒜香炸雞炸雞有好多種口味,仲可以揀無骨/有骨,炸雞外皮酥脆,肉嫩多汁,好惹味😋個底仲有蕃薯條♡炸雞超出我期望,好食!🐙🍕八爪魚煎餅餅底好脆,好香口,粒粒八爪魚好有嚼勁,再點魚露同辣醬汁一齊食更滋味!🐂🥘玫瑰牛肉炒年糕醬汁濃郁,鋪滿牛肉同大量芝士,拉絲效果好邪惡,年糕煙煙韌韌又掛汁,口感好豐富!🐖🍛辣豬肉拌飯用韓式辣醬炒豬肉片,又香又辣,好啱送飯,但本人嫌辣咗啲😅🍓🍹草莓乳酪梳打飲品望落好吸引,酸酸甜甜,好解渴,入面有粒粒果肉同爆珠,爽呀!🍈🍧蜜瓜雪冰賣相好靚,外層鋪滿蜜瓜,香甜可口,綿密細緻,仲有支蜜瓜雪條,消暑清爽,好大碗,絕對可以同朋友一齊分享😋呢度除咗韓式炸雞之外,仲有好多選擇,不妨去試下😋

🧄🍗黃金蒜香炸雞

🐙🍕八爪魚煎餅

🐂🥘玫瑰牛肉炒年糕

🐖🍛辣豬肉拌飯
用韓式辣醬炒豬肉片,又香又辣,好啱送飯,但本人嫌辣咗啲😅

🍓🍹草莓乳酪梳打

🍈🍧蜜瓜雪冰

呢度除咗韓式炸雞之外,仲有好多選擇,不妨去試下😋
黃金蒜香炸雞

八爪魚煎餅