2024-01-02
點了個濟州豚烤肉套餐$648, 包濟州黑毛豬五花肉,豬肩肉,醬烤豬肉,4隻黑虎蝦海陸空的豚肉套餐都是從濟州島空運到港,質量唔差,配以包飯醬/醬油/花生醬,一口咬下,烤肉味道更加出黎呢~!仲有韓國oppa幫你燒烤肉呢~!.剛好旁邊有其他食客慶祝生日,場面幾熱鬧,店員會總動員拎happy brithday牌,播生日慶祝歌,圖中我偷偷影左店員出場前的情況,了解過餐廳free果盤(即係有點火效果哥碟)生日蛋糕就自備喇~.韓式煎蠔餅$98 釀落6隻蠔殼上的那幅相,蠔味香濃海鰻蓋飯$118 肥美海鰻加上上面醬汁鹹甜味道在口中交錯,伴以飯素,更為好吃的~鮑魚原支蔘雞湯$188 鮑魚厚肉爽身,湯底散發著蔘雞鮑魚的精華,令人回味~海鮮嫩豆腐清湯配飯$98 辣肥牛嫩豆腐湯配飯$98 豆腐嫩口,豆腐配以海鮮/肥牛都是無敵百搭最佳餸飯組合~半半煎餅(泡菜/香蔥)$98 食到有蝦仁仔,魷魚仔,香蔥,泡菜,韓式風味~!柚子炸雞(半份)$98 半份的量也很多啊,咬下去散發陣陣柚子香味~.這家韓食餐廳都算不錯,座位都算舒服,如果和朋友行到累來過一天比較地道的韓食和聊天也不錯喔💨🙆看到其他款式其實都吸引,找天要再來吃
仲有韓國oppa幫你燒烤肉呢~!
韓式煎蠔餅$98 釀落6隻蠔殼上的那幅相,蠔味香濃
看到其他款式其實都吸引,找天要再來吃呢~~~