2022-01-02 449 瀏覽
🍗韓式地道炸雞店😍 好掛住韓國嘅美食呀!尤其是炸雞🥲!而家飛唔到韓國都食到韓國地道炸雞喇!🥳🥳🥳 Seoul Bite 韓國炸雞店主打韓式炸雞🍗全部即叫即炸!除左元朗店,而家屯門店新開張喇!不過唔係住屯門元朗都可以order架!因為有App提供跨區外送服務, 現場購買一樣可以用個app,即時點餐埋單一take 過好方便🤟🏻仲有9折優惠,而家來屯門Seoul Bite用App堂食落單兼用電子支付埋單,仲可以集氣換領AirPods 3每次落單仲可以賺取積分,之後當錢用😍抵推廣分店: 屯門 (屯門井財街25號金銘大廈地下8室) ------------------------------今次叫左 Seoul Bite炸雞及小食! 🍗炸雞有香蒜醬油炸雞、甜辣炸雞、蜜糖牛油炸雞等等,仲有黃飛紅炸雞添!可以揀一款、雙拼或者三拼都得! 今次揀左三拼炸雞試吓,蜜糖牛油炸雞,芝士炸雞同埋原味炸雞!炸雞有得揀有骨或者無骨,我就揀咗無骨,入面分別有雞翼同雞鎚。 炸雞脆脆可口,金黃外層脆卜卜,內裏肉質好juicy 💦!口感一流! 除左炸雞,仲有各款麵、飯同特式小食🍽💦 我就叫左牛肉炒粉絲同埋辣炒年糕! 🍜韓式
🍗韓式地道炸雞店😍

好掛住韓國嘅美食呀!尤其是炸雞🥲!
而家飛唔到韓國都食到韓國地道炸雞喇!🥳🥳🥳

每次落單仲可以賺取積分,之後當錢用😍抵

推廣分店: 屯門 (屯門井財街25號金銘大廈地下8室)
今次叫左 Seoul Bite炸雞及小食!

可以揀一款、雙拼或者三拼都得!

今次揀左三拼炸雞試吓,蜜糖牛油炸雞,芝士炸雞同埋原味炸雞

除左炸雞,仲有各款麵、飯同特式小食🍽💦
我就叫左牛肉炒粉絲同埋辣炒年糕!

🍜韓式炒粉絲
粉絲好入味,乾身,煙煙韌韌 好有咬口!

🌶辣炒年糕
辣度適中,年糕飽吸醬料同樣好入味,口感好Q彈!😍

越食越掛住韓國美食!再用App 下單試埋其他味嘅炸雞同小食先!😋