2021-08-03 100 瀏覽
放工同閨蜜呢銅鑼灣呢一間少女味重嘅打卡cafe 食晚飯外面裝修簡單清新乾淨感覺好韓式好舒服好似去咗韓國咁呀太耐冇去韓國啦真係好掛住啲嘢食呀 順便同閨蜜慶祝生日呢度就一流啦我哋嗌咗個燉牛骨 蛋包飯升級轉蟹仔蛋包飯. 蟹子好多燉牛骨啖啖肉 好入味 慢煮羊膝配薯條都燉得好出色羊尾一啲騷味都冇 肉汁鮮美 加埋啲蔬菜配菜一啲都唔覺得滯 另外我哋嗌咗少女們最鍾意嘅盛夏之白桃奶酪 同埋士多啤梨鮮奶咖啡 飲下嘢對住啲咁美味咁靚嘅飲品真係一路傾計 一路飲好開心呀順便同閨蜜慶祝生日我就叫咗個芝士巴斯克芝士蛋糕 佢係一間咁靚嘅cafe慶祝生日真係好開心呀 慶祝生日一樓嘅打卡地方#Banchan&Cook #COFFEETIME #韓式餐廳 #太古 #銅鑼灣 #東涌 #咖啡 #炸雞 #芝士拉絲
燈牛哥肋骨蟹仔蛋包飯

手工巴斯克芝士蛋糕