2018-06-24
哩間新麻蒲都食過幾次架啦! 東港城哩間就第一次食!☺️佢附近有另一間韓式店😂吾知可吾可以叫個炸雞過黎食呢?!佢既菜單選擇都好多! 我見到有人一個人都自己黎燒肉,份量咁大 吾知佢食吾食得哂!睇黎真係好好味😂😂佢有個2人set好吸引,包埋部隊鍋!但係我地兩個都食吾到太多野 所以就單叫!同叫左d野飲!叫左兩杯果醋都好好飲!分別係西袖同青吉子味!果醋有好多功效,去除疲勞 降低膽固醇 同軟化血管等等.真係又好飲又有營養價值!酸酸味味,岩哂配埋烤肉一齊食,咁樣就無咁油膩同重口味啦!味道一d都吾膠同人造,反而好大陣水果香味!媽大杯$28,真係價廉物美!燒肉方面,我地叫左五花肉!佢肥瘦相間,比例岩岩好!食落去不油不膩!而且好有彈性,颜色鲜红同明亮!感覺是新鮮美味!哩個有一層薄薄既豬皮、一層豬油、一層瘦肉、一層豬油、再來一層瘦肉,非常可口! 記得每邊煎一分鐘就好,注意火喉!哩間既前菜款式都好多,生菜配埋個烤肉食都好好味!個人建議配埋蒜頭就比較好😂😂係我最愛啊!爐邊蛋都好出色,入面有泡菜同芝士栗米! 真係大飽口福既一餐!