今日雖然6點幾去到,但都係要等一陣位,仲要係搭枱,不過唔緊要啦,因為友人話想飯。我地簡單地只點左兩個餸,一個原味拼甜辣醬味嘅炸雞同埋芝士海鮮炒年糕,另外加左枝益力多燒酒。呢度最出名係炸雞,不過個人認為G字頭嘅炸雞比較香口同惹味。原味炸雞用左胡椒調味,所以有點辣,雖然炸得香口,但雞肉唔算好juicy。而個甜辣醬味個醬比較好,酸酸甜甜,不過就唔辣。至於個芝士海鮮炒年糕,其實係炒烏冬多d,因為烏冬仲多個年糕。海鮮都唔算特別多,得一兩隻蝦同一隻青口。芝士好多,加埋年糕所以都幾漏,個味道都唔差嘅。益力多燒酒燒酒味比較重,但個人認為益力多同燒酒唔係好溝得埋,味道有d 唔夾。食物普普通通,所以唔會特別想黎食,加上坐得唔舒服,價錢又唔平,我地咁樣都巳經成四百幾蚊,唔太值。