2021-12-22 530 瀏覽
1. 韓式醃菜薯仔沙律:味道偏淡 淨係食到薯仔🥔味2. 韓國人爹天婦羅:好特別 好食 好重人參味 3. 廚師精選養生湯: 栗子人蔘湯 好飲 4.時令蔬菜煎餅: 好食 好特別5. 香煎韓國沙參:最好食👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 甜甜地 好特別 參味重 好好食👍🏻👍🏻6.韓式炒粉絲卷拼燒薯:紫菜有啲靭 幾特別 就係食到粉絲同紫菜味😂😂7.韓國泡菜湯麵🍜:非常好食👍🏻👍🏻唔係普通喺出邊其他地方食到嘅泡菜湯麵味👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻8.泡菜炒飯:非常好食👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 9.自家製純素班戟配人蔘糖漿: 非常好食👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻人蔘糖漿俾得好少,再問Staff加咗一次拎人蔘糖漿先勉強足夠配合成個班戟食😂😂10.牛蒡茶(茶包放係茶壺🫖內):清甜舒服,好襯食呢餐飯👍🏻叫牛蒡茶之前,向一個戴眼鏡微曲髮後生非常斯文嘅男Staff 問邊一種茶係甜甜地?男staff堅定地斬釘截鐵回答:我哋啲茶全部唔甜㗎喎 因為佢係茶 我地冇落糖 無知嘅我問返佢:咁牛蒡茶係咩味?專業嘅staff 回答: 清甜囉我:😂😂😂😂😂😂 咁牛蒡茶吖 唔該😂😂😂😂interesting
1. 韓式醃菜薯仔沙律:味道偏淡 淨係食到薯仔🥔味
2. 韓國人爹天婦羅:好特別 好食 好重人參味
3. 廚師精選養生湯: 栗子人蔘湯 好飲
4.時令蔬菜煎餅: 好食 好特別
8.泡菜炒飯:非常好食👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
無知嘅我問返佢:咁牛蒡茶係咩味?
專業嘅staff 回答: 清甜囉
我:😂😂😂😂😂😂 咁牛蒡茶吖 唔該