2023-04-24 40 瀏覽
呢個餐廳嘅香辣味炸雞真係好正,啲肉質好嫩又唔會太乾,而且啲皮炸到好鬆脆,再喺面頭淋上韓式傳統嘅甜辣醬汁,非常惹味!加上佢地炸雞嘅口味多不勝數,仲可以選擇有骨或者無骨,份量都可以選擇一份或者半份,多人嘅話點原隻會比較抵食,而去骨特別適合老人家或者小朋友食🍖🥹另外,呢度仲有好多主食,例如水冷麵、炸醬麵等等,亦都好多款式嘅小食,例如芝士豬肋骨、牛排骨等等。呢度嘅餐牌有韓文、中文同英文,非常之地道又多元化。飲品都有好多選擇,除咗果汁汽水之外,亦都有不同水果口味嘅燒酒同梳打,例如蜜桃檸檬柚子芒果白桃等等!我地就叫左一壺芒果梳打,爽口又解渴,唔會太甜,啲氣泡又夠多,食完炸雞最飲返啖解除油膩感!🥹❤️