2025-02-05 41 瀏覽
位於旺角鬧市既一間cafe,係門口我以為呢間係salon. 入到去係水吧位,有兩張小枱,再入去先見到餐廳cafe 格局。我去左兩次,因為個all day breakfast 太好食。餐廳播K-pop , 而且我去個時係幫韓國男團做後援會,所以我覺得係韓式cafe. 係個度坐左一陣,以為自己去完明洞cafe,成個人young 左,心情亦開心左~ 第一次去,隔離枱仲有個妹妹係度食小蛋糕🍰算係旺角既綠洲餐廳。Brunch: 1) ADB-全日經典早餐($128)熱薯波太好食😋好食到第二次去係加左薯波。waffle 也很好吃👍🏼👍🏼👍🏼落左醋既沙律🥗都好好味😋焦糖香蕉🍌,大愛❤️,平日唔食香蕉既愛,都喜歡吃;因為本人喜歡焦糖味❤️❤️2)明太子雞翼全日早餐,明太子雞翼麻麻地,寧願叫腸仔個個全日早餐,個沙律落左沙律醬,雖然有Parma ham 但無落醋咁好味,可能係個人口味問題。Drinks1) 薄脆焦糖咖啡($45)雖然無拉花,但甜得嚟好好味😋2)latte ,有心形拉花,味道不過不失。

Brunch:

Drinks
1) 薄脆焦糖咖啡($45)雖然無拉花,但甜得嚟好好味😋
2)latte ,有心形拉花,味道不過不失。

• 經典全日早餐