呢間Terrace in seaside分店開起旺角Moko,3樓位置顯眼,一上樓就看到未試過但係行過成日見佢地d特色飲品幾吸引,今次終於有得試餐廳裝潢正常無話太特別,座位都算闊落坐得舒服,但係要預排一陣隊先有得入座餐牌多圖都幾吸引,風格有d似另外一間連鎖韓餐我兩個人叫左三樣野一杯飲品🐙玫瑰醬海鮮年糕 $92賣相同色水睇落不錯,海鮮有蝦仁,八爪魚仔,蜆,年糕分量正常個醬既濃稠度適中,味道偏奶油creamy 少少,韓式辣醬既佔比較少,適合多數人既口味雖然味道不錯,但除非情有獨鍾,呢可以唔叫🍝🐮韓國烤牛肉奶油闊條麵 $105牛肉分量ok,闊條麵厚身掛到汁,比較有驚喜既繫個烤牛肉醬,creamy 既口感有淡淡鹹鮮味,呢個配搭幾正,可以一試🍊🐔濟州柑橘炸雞 半份 無骨 $108賣相幾有 feel,半份分量大概 8-10件炸雞左右,再有少少薯條同沙律伴碟醬汁酸酸甜甜幾開胃,質地較稠,即使放左陣都唔會整淋左d炸雞炸雞本身應該用左雞腿肉,入面鮮嫩多汁,不過個人覺得外層炸得稍微有少少硬整體水準中上,對得住個價錢🍊濟州柑橘乳酪 $68其中之一既signature,影相一流,味道基本上就係酸奶味,無咩特別
未試過但係行過成日見佢地d特色飲品幾吸引,今次終於有得試
餐牌多圖都幾吸引,風格有d似另外一間連鎖韓餐
我兩個人叫左三樣野一杯飲品
🐙玫瑰醬海鮮年糕 $92
賣相同色水睇落不錯,海鮮有蝦仁,八爪魚仔,蜆,年糕分量正常
雖然味道不錯,但除非情有獨鍾,呢可以唔叫

🍝🐮韓國烤牛肉奶油闊條麵 $105
牛肉分量ok,闊條麵厚身掛到汁,

🍊🐔濟州柑橘炸雞 半份 無骨 $108
醬汁酸酸甜甜幾開胃,質地較稠,即使放左陣都唔會整淋左d炸雞
整體水準中上,對得住個價錢

🍊濟州柑橘乳酪 $68

其中之一既signature,影相一流,味道基本上就係酸奶味,無咩特別,呢個價錢黎講覺得份量少左d,冰都放得多,但係個柑橘系幾甜既,我地蔑左黎食,飯後甜點都唔錯
總括黎講顏值味道都在線,價錢普遍合理,會再次光顧