2017-10-23 20434 瀏覽
平時食開既都係算係中價位既今次因為慶祝周年記念日, 所以一定要食餐好既和牛壽喜燒和牛入口即溶浪人烤飯團飯團入面有三文魚 肉鬆 芝麻 外面烤到好脆 加埋紫菜 口感非常好燒牛肉沙律配芝麻汁本來以為只係普通牛肉加沙律 點知上面加左好似辣油嘅特製醬汁 但一啲都唔辣 反而好香口明太子雞羽一客兩隻 我地叫咗兩客 上菜時雞翼係熱辣辣 炸到脆口 而且嫩滑 唔油膩 每隻雞翼入面都充滿咗滿滿嘅明太子 食落有少少辣味 又係香口之選軟殼蟹卷食軟殻蟹卷最怕上菜時軟殻蟹已經淋哂同凍哂 呢方面浪人做得好好 卷物放入口時依然係熱同脆口 唔使特別點沙律醬都覺得好好味特上壽司一set十二件 同朋友share剛剛好 十二款唔同嘅魚生 大部分嘅魚生都充滿油脂 一食就知係靚魚 而朋友特別鐘情大蝦 佢話非常新鮮 同佢係築地食嘅一樣咁好味 另外呢個set包埋麵豉湯 碗湯非常足料 大大隻蜆係入面明太子山藥棒棒糖山藥爽口 但本身冇咩味 所以配上較濃味嘅明太子 就非常配合蘋果雪芭 蕃薯雪芭黎到我最鐘意嘅甜品部分 本身想試menu上嘅桃同柚子雪芭 點知今日無呢兩種 真係有啲失望 但都照試下另外今日呢兩款 點知有驚喜 蘋果雪芭 蘋果味好重

平時食開既都係算係中價位既
今次因為慶祝周年記念日, 所以一定要食餐好既

和牛壽喜燒

特上壽司

明太子山藥棒棒糖
山藥爽口 但本身冇咩味 所以配上較濃味嘅明太子 就非常配合

蘋果雪芭 蕃薯雪芭
黎到我最鐘意嘅甜品部分 本身想試menu上嘅桃同柚子雪芭 點知今日無呢兩種 真係有啲失望 但都照試下另外今日呢兩款 點知有驚喜 蘋果雪芭 蘋果味好重 比預期中好食好多 而蕃薯雪芭 味道就較淡 但連埋蕃薯肉一齊食 口感又好好 而且味道清啲 就算係蕃薯都唔會覺得太飽食唔落
2017-10-14