餐廳: 一冰廳
資訊:

2021-09-15 350 瀏覽
餓得滯諗住求其搵間茶記/冰室頂一頂肚點知勁有驚喜嘅一餐!滑蛋蔥花叉燒飯 $52 (凍飲+$3)蛋夠香夠啊叉燒又唔會乾身太過柴,滑蛋方面所長發現發現茶記永遠做得冇咁好,叫冰室冰廳嘅通常都會煮得好啲🤣就好似光榮冰室,以後又有多一間一冰廳可以袋喺袋實冇死餐單💛鮮粟米忌廉湯通粉配炒蛋多士 $40(凍飲+$3)呢個忌廉湯真係不得之了,勁濃郁有杰身完全冇慳水慳料。比起平時食嗰啲味精湯火腿通呢個真係算唔話得,雖然都係類似罐頭湯咁嘅味道,但係食第一啖真係超級有驚喜,本身見價錢都正正常常所以期望值比較低,食落覺得又幾特別喎💛一樣都跟咗炒滑蛋同個飯一樣做得好好,唯一覺得麻麻哋就係個多士,個包唔夠鬆軟比較乾。
餓得滯諗住求其搵間茶記/冰室頂一頂肚點知勁有驚喜嘅一餐!

滑蛋蔥花叉燒飯 $52 (凍飲+$3)

鮮粟米忌廉湯通粉配炒蛋多士 $40(凍飲+$3)