店門口有馬來西亞🇲🇾檳城喬治市爆紅壁畫🚴‍♀️🚴‍♂️盡顯檳城既歷史文化特色📜大家可以影下相,打下卡📷📸🙍🏿‍♀️岩晒冇得去旅行既依家🙍🏿‍♀️可以俾自己幻想一下💭~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•◾️ Lunch Set (供應時間12:00-17:00)▫️ 咖哩喇沙摻摻麵 ($56) 🥘🍜面頭鋪滿配料,好豐富。包括有蝦🦐魚片🐟豬皮🐷豆卜•芽菜和豆角,湯底好香蝦味🦐同椰奶味🥥🥛,唔會好辣。豆卜同豬皮💫索晒咖哩喇沙湯既精華✨油麵溝米粉,一次過食到2️⃣種口感,幾過癮🙆🏻‍♀️配料味道唔算好突出🤨不過湯底就夠香濃惹味🤩係出色既😋所以最後飲曬成碗湯🤗▫️ 薏米水•熱 (跟餐 加$0)真係有薏米係底,唔會好甜🤭不過就比較細杯😢.▪ Afternoon Tea (供應時間15:00-17:00)▫️ 咖央多士 ($20)💚 🍞🥪咖央多士有2️⃣種味可以揀,分別係💁🏻‍♀️斑蘭味🎋同蛋椰味🥚🥥我就揀左綠綠既班蘭味醬💚多士烘得脆💥醬既份量都算多,啖啖都食到甜甜既班蘭醬💚中間仲夾住塊細細厚厚既鮮牛油🍞🧈超級超級邪惡😈不過我覺得甜過左少少🤏🏻▫️ 馬來拉茶•熱 (跟餐 加$3)🇲🇾🥛🫖好
店門口有馬來西亞🇲🇾檳城喬治市爆紅壁畫🚴‍♀️🚴‍♂️
盡顯檳城既歷史文化特色📜
大家可以影下相,打下卡📷📸
🙍🏿‍♀️岩晒冇得去旅行既依家🙍🏿‍♀️
可以俾自己幻想一下💭

▫️ 咖哩喇沙摻摻麵 ($56) 🥘🍜
面頭鋪滿配料,好豐富。
包括有蝦🦐魚片🐟豬皮🐷豆卜•芽菜和豆角,
湯底好香蝦味🦐同椰奶味🥥🥛,唔會好辣。
豆卜同豬皮💫索晒咖哩喇沙湯既精華✨
油麵溝米粉,一次過食到2️⃣種口感,幾過癮🙆🏻‍♀️
配料味道唔算好突出🤨
不過湯底就夠香濃惹味🤩係出色既😋
所以最後飲曬成碗湯🤗
咖哩喇沙摻摻麵 🥘🍜
咖哩喇沙摻摻麵 🥘🍜

▫️ 薏米水•熱 (跟餐 加$0)
真係有薏米係底,唔會好甜🤭
不過就比較細杯😢
薏米水

▫️ 咖央多士 ($20)💚 🍞🥪
咖央多士有2️⃣種味可以揀,
分別係💁🏻‍♀️斑蘭味🎋同蛋椰味🥚🥥
我就揀左綠綠既班蘭味醬💚多士烘得脆💥
醬既份量都算多,啖啖都食到甜甜既班蘭醬💚
中間仲夾住塊細細厚厚既鮮牛油🍞🧈
超級超級邪惡😈不過我覺得甜過左少少🤏🏻
咖央多士 💚 🍞🥪
咖央多士 💚 🍞🥪

▫️ 馬來拉茶•熱 (跟餐 加$3)🇲🇾🥛🫖
好濃既茶味,唔鞋口😛
都係比較細杯😢
馬來拉茶🇲🇾🥛🫖  •  薏米水

🔺下午茶星期一至星期五供應
Set可加錢轉其他熱飲 / 半價轉特飲
🔺價錢都合理,只係野飲比較細杯
🔺只收現金💰💰
🙏🏻希望堂食可以唔好用紙杯🤨