2023-01-12
同朋友慶祝生日~去食 獅房菜我哋揀咗獅房午宴嘅花膠鵝肝餐 , 原本想試吓獅房發辦 九道,但而家做緊嘅有牛同羊我都唔食,新年嗰個又未食得,所以就一於試吓佢個午宴,去之前上去OpenRice 社交媒體網站都只係睇到獅房發辦嘅相,真係好靚,打卡一流!不過就完全搵唔到午宴嘅相睇吓,本來都仲1516,不過壽星仔話呢個餐啱食就揀呢個啦~性價比確實都唔錯~ 我哋食嘅時間幾好,環境寧靜舒服,員工服務👍🏻 有人電話冇電,職員仲幫佢叉埋電😆 當然最緊要係味道! 配合得好好! 由其個「脆烤乳豬伴鵝肝蝴蝶夾」上層超簿乳豬皮同中層嘅鵝肝食完本身都唔會感覺油膩,再食埋底層嘅肉桂蘋果有驚喜👍🏻尊崇 - 菠菜緬因洲龍蝦餃懷舊芝麻蝦多士鼎盛 - 姬松茸螺頭燉花膠瀛滿 - 脆烤乳豬 伴 鵝肝蝴蝶夾奔騰 -酸菜泉竹煮龍躉班球紫微 -天使麵溫泉蛋黃忌廉汁紅葉 -陳皮紅豆沙玉兔糯米糍
去食 獅房菜
尊崇 -