2023-11-15
平時食完飯都好少會打食評,今次真係睇唔過眼要提醒大家😮💨我哋兩個人食,叫咗兩個主菜加一杯嘢飲🍴香焦鱸魚配奶油蘑菇汁 $178🍴唔知點解個皮煎完出嚟可以唔脆,然後啲肉又散又鞋😮💨講真鱸魚好難整得唔好食,好難得地佢哋成功咗😞一嚟到試吓個白汁先,哇!完全係勾起中學嘅回憶😂個白汁係同中學啲飯盒一樣咁難食,講真罐頭忌廉湯都好食過佢…佢係啲冇味嘅芡汁😟仲有佢啲飯係唔熱㗎!🍴芝士咖喱漢堡配旋風蛋包飯 $198🍴成碟飯最好食嘅就係啲蛋,真係幾唔錯🍳個咖喱比想像中辣,但係又有啲甜喎,所以加埋一齊有啲唔夾,Coco仲好食過佢⋯⋯漢堡扒要兩隻肉加埋一齊先好食,但係佢應該剩係得牛,所以食落去好鞋🙁🥤特濃焙茶沙冰配埋麻糬 $88🥤杯嘢飲冇特登影相😂舊麻糬同埋啲紅豆係okay嘅~但係唔知點解個沙冰可以完全唔甜⋯⋯正常沙冰都需要加糖吧,佢就唔係就咁冇加糖嘅焙茶加冰..所以成餐飯佢已經算最好⋯⋯但都唔係好好😟然後兩個人埋單咁就要成$500 …好失意😟放工諗住開開心心食餐飯,點知俾咗$500都買唔到個開心😮💨
我哋兩個人食,叫咗兩個主菜加一杯嘢飲
🍴香焦鱸魚配奶油蘑菇汁 $178🍴
仲有佢啲飯係唔熱㗎!
🍴芝士咖喱漢堡配旋風蛋包飯 $198🍴
成碟飯最好食嘅就係啲蛋,真係幾唔錯🍳
🥤特濃焙茶沙冰配埋麻糬 $88🥤