(×ω×)好窮呀好窮呀 (×ω×)唔食早餐午餐 食個平價又多野食既下午茶先🆃🆁🆈 🅃🅁🅈峇峇娘惹💁🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ 魚腐雞湯滲滲 $𝟛𝟠本身得魚腐滲滲喇沙 但朋友怕辣 所以店員姨姨好nice 話可以轉雞湯 錦食唔到辣既朋友仔可以揀雞湯底啦🙋🏻‍♀️參巴通菜 $𝟙𝟚 查返字典 參巴係一種廣泛流行於東南亞(馬來世界)以至南亞地區的一種特殊辣椒醬 佢混合埋乾蒜都幾夾 所以 ヽ(‘ ∇‘ )ノ我連啲醬都清埋呀🙋🏻‍♀️班蘭咖央西多士 $𝟛𝟘本身想叫班蘭咖央鮮油多士 見係廚師推介 但係友人提醒西多士先係炸嫁 立即轉汰 我要食熱氣同肥野 唔該!୧☉□☉୨不過好少班蘭味 有少少失望🙋🏻‍♀️馬來拉茶 似茶走 茶味好濃 飲完之後個茶味會停留係個口度 ₍₍ ◝(●˙꒳˙●)◜ ₎₎好飲!𝕋𝕠𝕥𝕒𝕝 $𝟠𝟘 𝟚人用餐
(×ω×)好窮呀好窮呀 (×ω×)
唔食早餐午餐 食個平價又多野食既下午茶先

🆃🆁🆈 🅃🅁🅈峇峇娘惹💁🏻‍♀️