2022-11-12 806 瀏覽
在Tko Uny 超市搵到呢個飯糰🍙 。舖頭在一眾Uny美食閣內不算顯眼突出,而且Open rice 上亦唔會搵到。可幸是有日經過做緊飯糰特價,先發現呢間叫米角的飯糰店。我知尖沙咀有間分店,一直未有機會試。返到去急不及待試咗,好味!首先飯糰的調味足,可以話剛剛好。飯糰軟硬度亦非常適中,食得出一粒粒飯,唔似機器整出嚟。飯糰混入各式食材,北海道昆布鰹魚片、柚子蔥燒鯖魚,食得出食材的存在同鮮味😂 ,而且一啲都唔hea (相對市面上其他飯糰)我已經試咗好多款式,每個都各有特色,絕對真心推介!唯一是這間店舖唔知點解無open rice page? 如果有我相信會有更多人知,一定廣受龐大Tko人口所愛戴!最後期望可以推出更多不同口味、限量出品。

2022-11-12
外賣自取