2013-06-21 507 瀏覽
約左老公睇戲~見仲有時間就去左屯門市中心Spaghetti 360試食一下! 今日係閒日,冇咩人所以唔洗等位! 待應仲安排左個沙發位比我地坐得舒服D tim!!! 第一次去,估唔到個Manual 咁多食物選擇! 套餐仲可以升級飲品、甜品、等等... 甜品仲好吸引tim!!見有個二人套餐<360豐盛二人套餐>$258 都幾岩食就一於一試! SOUP - 香薯蜆肉湯 (兩湯)好香薯仔味,蜆肉都有多而有鮮味。但我覺得再濃D會更好,不過老公覺得好好味! 脆炸軟殼蟹 呢個我地都好喜歡! 軟殼蟹炸得好香脆,又大份,配埋個蟹籽沙律醬都好match! 烤豬仔骨 (配烤菠蘿、香脆薯條及洋蔥圈)我最喜愛的食物放在一碟!  上碟都幾靚~成個SET都係烤的食物! 有D主題! 烤菠蘿、香脆薯條及洋蔥圈都好好味!! 反而個主菜烤豬仔骨就有D硬呀!! 肉唔夠軟! 肉味都唔夠好~! 不過勝在份量大呀!! 都滿意既~烤菠蘿最好吃呀!! 煙三文魚簿餅~2mm 脆趣薄批賣相好靚! 個簿餅做得真係好脆呀! 食落口都好味喎~配上日式青芥醬都做得幾好! 雪糕紅豆冰呢個都幾好! 紅豆幾"林"! 最緊要係多奶又多豆! 正呀!

SOUP - 香薯蜆肉湯 (兩湯)
香薯蜆肉湯
脆炸軟殼蟹
脆炸軟殼蟹
烤豬仔骨 (配烤菠蘿、香脆薯條及洋蔥圈)
我最喜愛的食物放在一碟!
烤豬仔骨 (配烤菠蘿、薯條洋蔥圈)
煙三文魚簿餅~2mm 脆趣薄批
日式青芥醬煙三文魚簿餅
雪糕紅豆冰
呢個都幾好! 紅豆幾"林"! 最緊要係多奶又多豆! 正呀!!
雪糕紅豆冰
總結: Overall 都不錯! 唯一美中不足係個烤豬仔骨不夠好! 但餐廳環境都幾好、待應服務都可以、食物質素都OK、價錢都合理! 所以都屬好評!