2024-06-21
{經典肉醬千層麵- $75}又係劣評時間,東港城入面呢半年好多餐廳做唔住消失咗,呢間意樂集團又突然大裝修改名再來,裝修勁耐都唔開唔講以為起緊金字塔!開業以來日日排長龍,我仲以為好正!有睇開麻甩佬食評嘅你都知道本麻甩對於肉醬千層麵係無法抗拒嘅!呢間都唔例外,睇完餐廳都係100%即叫千層麵!實在係大失所望,首先索價75蚊叫埋飲品加一埋單要成舊水,然後俾我一個兒童餐嘅份量!包糖都差唔多大過佢!不過間間餐廳進取度唔一樣,估佢唔到當自己輸經驗!不過食落仲勞氣!作為食千層麵經驗豐富嘅麻甩話你知,千層麵唔Q 係咁整架!係一層麵一層肉醬咁疊上去連埋芝士咁焗架!大佬呀,你十層麵上面淋肉醬,不如搓舊麵團直接焗咗佢算啦!可能係有計劃嘅,食物份量減少,再令你食到一肚氣飽哂咁走,可怒也!美味程度:😋環境指數:🎇番食機會:🦍📍 #UURO (將軍澳)將軍澳重華路8號東港城1樓188號舖
美味程度:😋
環境指數:🎇
番食機會:🦍
📍 #UURO (將軍澳)
將軍澳重華路8號東港城1樓188號舖