2024-06-24 864 瀏覽
淨係前菜已經好食到想refill refill refill 食到飽飽🤭酸酸辣辣真的很開胃🤤老闆娘陳太一開始已經幫我地準備好好多特色餐,我地嚟到再問我地有咩特別想食,想飲咩,真露啤酒米酒梅子茶隨便叫😚米酒好好飲啊😚諗住試少少,點知飲咗兩三個碗仔🫢我叫咗鰻魚!成條鰻魚新鮮上!老闆娘親自烤的鰻魚簡直是絕啦🤤鰻魚皮烤得焦脆金黃,陳太教我地用紫蘇包著鰻魚,配上特質醬汁,肉質鮮甜,好味到不得了啊啊啊!!!再嚟一口生菜包牛肉洋蔥、滿滿一大口塞進嘴巴、超級滿足啊啊啊🤤最得意係牛肉湯裡面原來加咗八爪魚🐙老闆娘剪開俾我地,又教我地要蘸一下wasabi豉油,味道簡直絕了😋連湯都好飲到大家搶住飲!食咗牛扒、豬扒、雞蛋羹、烤魷魚、蛋餅…老闆娘最後再整大大碟豬手俾我地,完全食唔落要打包拎走😆食完哩餐飽到三日都唔洗食飯啦🤭📍石牆道韓國餐廳尖沙咀金巴利道石牆道韓國餐廳

📍石牆道韓國餐廳
尖沙咀金巴利道石牆道韓國餐廳