明明叫男朋友搭A22佐敦落點知佢搭左A21激死, 原本排緊澳洲牛奶公司嘅我唯有放棄啦,到佢落車時條queue已經橫跨左隔離3間鋪了, 但我2點要上堂...唯有放棄again...見到正對面有間野幾新幾靚嘅餐廳咁啱有位就過左對面了羅宋湯料多, 食到好多雜菜, 有微辣感, 個湯底夠濃, li碗餐湯唔錯!馬來沙嗲牛肉焗飯佢個特色係棄用焗碗而改以一個pizza pan焗, 金屬邊可能令整個飯嘅熱力好充足, 飯底係蛋炒飯, 面頭嘅牛肉好入味, 加上芝士鋪面, 竟有微微拉絲效果, 証明落足芝士的, 雖然又沙嗲又芝士但一d都唔覺太醎而係好flavorable!挪威煙三文魚青口忌廉天使麵有好多大大塊煙三文魚呢!天使麵啖啖都好creamy, 但係青口就有小小腥腥地(新鮮得滯?) 其實無左青口齋煙3文魚夾青椒&天使麵係1個好好嘅balance.唔好睇好似份量唔多, 其實個碟都幾深食完好飽啊Li間都好多人食架,lunch hour 都有人reserve定枱呢,啱啱真好彩~
熱奶茶

挪威煙三文魚青口忌廉天使麵